Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd


 50,- korting op een verblijf in een bungalow of chalet

50, korting...

 
Prijs: € 1.00

Er even lekker tussenuit? Kies voor een bungalow of chalet bij het strand, in de natuur of bij een stad. Met deze bon krijg je 50,- korting op je verblijf vanaf 3 nachten. Leuk cadeautje toch?

Bekijk aanbieding
Weekend op de Hengelhoef van Oostappen (4 p.)

Weekend op de...

 
Prijs: € 1.00

Kom een paar dagen naar België en geniet van een welverdiende minivakantie. Ga lekker zwemmen op het park, de natuur in of bezoek 1 van de attracties in de omgeving. Dit wordt een gezellig weekend!

Bekijk aanbieding
Weekend - midweek op Roompot Résidence Klein Vink (5 p.)

Weekend ...

 
Prijs: € 1.00

Een groene omgeving, comfortabele bungalow én gratis entree bij Thermaalbad Arcen. Jullie verblijf op dit Roompotpark is heerlijk ontspannen. Verken de omgeving of vermaak je op het park. Kom je een weekend of blijf je een midweek?

Bekijk aanbieding
Week kamperen op Roompot-park in Nederland (5 p.)

Week kamperen...

 
Prijs: € 1.00

Kijk je al uit naar het kampeerseizoen? Reserveer dan nu alvast jouw plekje op een Roompot-park naar keuze. De kids vullen hun dagen met zwemmen en vriendjes maken. Zo heb jij ook een momentje voor jezelf. Geldig van juni t/m september.

Bekijk aanbieding
Laagseizoen: overnachting + 2 dagen Walibi Holland (4-8 p.)

Laagseizoen:...

 
Prijs: € 1.00

Zijn jullie helemaal gek van achtbanen en andere spannende attracties? Dan wordt dit uitje een feest! Jullie slapen direct naast Walibi Holland en dus vlak bij alle actie. Probeer ook zeker de nieuwste achtbaan Lost Gravity uit.

Bekijk aanbieding
Vier Pasen op een Roompot-park naar keuze (2 - 7 p.)

Vier Pasen op...

 
Prijs: € 1.00

Aankomst: vrijdag 30 maart - Met Pasen een lang weekend weg? Kom naar Roompot en geniet van 5 leuke dagen. Of je nu in eigen land blijft of naar Duitsland gaat; op elk park worden leuke activiteiten georganiseerd. Welke van de 9 parken kies jij?

Bekijk aanbieding
Met Pasen op een Oostappen vakantiepark naar keuze (4 p.)

Met Pasen op...

 
Prijs: € 1.00

Aankomst: vrijdag 30 maart - Met de Pasen even weg met de familie of vrienden? Tijdens dit lange weekend hoeven jullie je niet te vervelen! Je kiest zelf op welk park je verblijft en jullie slapen in een mobilehome.

Bekijk aanbieding
Slapen in een Cowboy Cottage of Hacienda in Slagharen (6 p.)

Slapen in een...

 
Prijs: € 1.00

Een paar dagen op avontuur? Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen! Je blijft 2 nachten slapen in een Cowboy Cottage of Hacienda en krijgt onbeperkt toegang tot attracties en wervelende shows. Wie neem jij mee?

Bekijk aanbieding
2-daagse vakantie in Friesland met kampeersloep (2 - 4 p.)

2 daagse...

 
Prijs: € 1.00

Lijkt het je leuk om te varen, maar heb je geen vaarbewijs? Met de kampeersloep mag ook jij de Friese wateren op. Via meren en vaarwegen kom je in lieflijke dorpen en leg je aan in 1 van de Elfsteden. Er zijn 4 slaapplaatsen aan boord.

Bekijk aanbieding
 100,- korting op een verblijf in Nederland of België

100, korting...

 
Prijs: € 1.00

Er even lekker tussenuit? Kies voor een bungalow of appartement in Nederland of België. Met deze bon krijg je 100,- korting op je verblijf vanaf 3 nachten. Of je nu met z'n 2-en gaat of met de hele familie.

Bekijk aanbieding